Van uitzendkracht tot vaste kracht in slechts 4 maanden!

4 min. leestijd 25 januari 2024
Nieuws Succesverhalen

Frans’ Verhaal: Van nieuwe uitdaging tot vaste medewerker bij Maegis – een verhaal van snel succes!

Succesverhalen zoals deze zijn schitterende voorbeelden hoe een samenwerking tussen Flexchauffeurs en Maegis kan bloeien tot iets waar alle partijen enthousiast over zijn en blij zijn met de uitkomst. Van uitzendkracht tot vaste kracht in slechts 4 maanden! Frans groeide van een veelbelovende uitzendkracht tot een onmisbare kracht binnen Maegis, een bedrijf dat zich onderscheidt in de logistiek, export en import van sign- en transfermaterialen. Deze blogpost vertelt meer over Frans, Maegis, Flexchauffeurs en over hoe snel je kan groeien wanneer je focust op de juiste positie voor de juiste persoon.

Het begin als uitzendkracht magazijnmedewerker:

Frans zocht naar een nieuwe uitdaging in de logistieke sector en vond zijn weg naar Flexchauffeurs. Zijn indrukwekkende achtergrond en ervaring bij andere bedrijven in de regio maakten hem een veelbelovende kandidaat, wat resulteerde in een plaatsing bij Maegis.

Snel enthousiasme bij Maegis:

Wat Frans onderscheidt, gaat verder dan zijn professionele vaardigheden als magazijnmedewerker. Zijn positieve instelling en toewijding vielen meteen op bij Maegis. Hij werd niet alleen gewaardeerd vanwege zijn werk in het magazijn, maar ook vanwege zijn vermogen om zonder problemen in het team te integreren en bij te dragen aan een positieve werksfeer.

Van logistiek/ magazijnmedewerker naar vaste kracht:

Normaal gesproken neemt het bij Flexchauffeurs een langere periode in beslag voordat er na een plaatsing bij een bedrijf wordt gesproken over een overname. Frans, echter, bewandelde een snellere route. Hij begon bij Maegis in september 2023 en werd op 1 januari 2024 officieel overgenomen als vaste medewerker. Deze snelle overname getuigt niet alleen van Frans’ vakbekwaamheid maar ook van de naadloze match tussen Frans en Maegis.

Maegis in de spotlight:

Maegis, met zijn toewijding aan kwaliteit in logistiek, export en import, blijkt een ideale omgeving voor getalenteerde professionals zoals Frans. Het bedrijf creëert een stimulerende werkomgeving waarin teamwerk en samenwerking worden aangemoedigd, wat bijdraagt aan het succes van individuele medewerkers. Lees meer over Maegis op https://www.maegis.nl

Conclusie: Van uitzendkracht tot vaste kracht in slechts 4 maanden!

Het inspirerende succesverhaal in de logistiek van vandaag benadrukt niet alleen het belang van de juiste match, maar ook van een positieve werkomgeving. Bij Flexchauffeurs koesteren we onze rol in het vinden van de ideale match tussen bijvoorbeeld: Frans en Maegis. Dit succes smaakt naar meer, en we blijven streven naar het creëren van dergelijke bloeiende connecties in de toekomst.

Frans, opnieuw gefeliciteerd met je positie bij Maegis, bij Flexchauffeurs wensen we je veel succes en geluk toe!

Wordt jij ons nieuw succesverhaal? Klik hier om onze vacatures te bekijken of klik op de onderstaande knop https://flexchauffeurs.nl/vacatures/

Misschien ook interessant