Flexchauffeurs Uitzendbureau

Voor vrachtwagenchauffeurs
en logistiek personeel.

Flexchauffeurs, opgericht in 2001, richt zich als uitzendbureau uitsluitend op het leveren van personeel voor de transport en logistieke sector. In dit werkgebied ligt ons specialisme.

Jan Tjapkes Flexchauffeurs Flexchauffeurs teamlid Jeanette Jan Albert Dalenoort

Wij helpen jou graag verder!

Vast en tijdelijk personeel.

We leveren meerwaarde voor onze opdrachtgevers door flexibel en alert in te springen op hun behoefte; de vraag naar tijdelijk en vast personeel. Door onze jarenlange ervaring in de transport, kennen we de wensen en kunnen we prima gehoor geven aan de eisen die onze opdrachtgevers aan personeel stellen. Onze dienstverlening draait dan ook helemaal om het leveren waar onze opdrachtgevers om vragen: gekwalificeerd en vakkundig personeel.

We weten waarover onze klanten praten en wat ze verwachten en hierop selecteren we -met zorg- onze uitzend- en detacheringskrachten. Deze zijn dan ook geselecteerd op basis van hun kennis, kunde, en vaardigheden.

Jan Tjapkes Flexchauffeurs

Chauffeur nodig?
Graag maken we een afspraak om uw wensen te bespreken. Stuur een mail naar info@flexchauffeurs.nl
of neem contact op met Flexchauffeurs +31 (0)53 – 430 48 48.

Laat een bericht achter

Door onze snelle en alerte werkwijze werken wij dagelijks direct mee aan
de flexibiliteit van verschillende organisaties.

Voor onze opdrachtgevers is Flexchauffeurs een vaste waarde, de zekerheid van een betrouwbare backup, waarop ze altijd kunnen terugvallen. Ze kunnen vertrouwen op onze professionele dienstverlening en de flexibele inzet van onze vakbekwame medewerkers.En dit werkt wel zo prettig!

  • 24/7 bereikbaar voor aanvragen van opdrachtgevers
  • Flexchauffeurs is sterk in het ad-hoc leveren van personeel.
  • Flexchauffeurs werkt ook over de grens.

Maak kennis met
het team Flexchauffeurs

24/7 staat het team van Flexchauffeurs klaar voor opdrachtgevers en chauffeurs. Wij worden enthousiast van het volledig ontzorgen van goed gekwalificeerd personeel waarbij we de aandacht van de opdrachtgever voorop stellen.

Kennismaken? Neem gerust vrijblijvend contact op!