JOUW NIEUWE BAAN
START NU!
VACATURES VOOR VRACHTWAGENCHAUFFEURS

Volg een opleiding voor vrachtwagenchauffeur

Bij Flexchauffeurs kan je als toekomstig vrachtwagenchauffeur een individueel opleidingstraject volgen. Hierbij staan jouw wensen centraal: we matchen jou aan een werkgever en niet andersom. Wij werken samen met onze opleidingspartners: Rijschool Brünen, Twents Fonds voor Vakmanschap en Werkplein Twente.

Het opleidingstraject

Kandidaten die interesse hebben mailen hun motivatie met cv naar Flexchauffeurs. Daarna kijken we of je aan de voorwaarden voldoet om de opleiding te kunnen volgen en kunnen we de selectieprocedure gaan opstarten. Kandidaten worden nauwkeurig beoordeeld waaronder een proefles-intest. Op basis van de uitkomst van de beoordeling bepalen we of je een opleidingsplek krijgt en matchen we jou aan een werkgever. We kijken samen met jou en in overleg met je toekomstige werkgever en de rijschool welke opleidingen vereist zijn en hoeveel lessen daarvoor nodig zijn. Na afronding van de opleiding en met de benodigde papieren op zak krijg je een halfjaarcontract bij de werkgever.

Groot rijbewijs halen

Een belangrijke voorwaarde om je groot rijbewijs te halen is dat je al in het bezit bent van rijbewijs B. Bij het op maat samenstellen van jouw opleidingstraject kijken we ook of het nodig is om E bij C te halen. Daarnaast stellen wij, in overleg met de werkgever, de keuze van de modules van de Code 95 samen. Wil jij jouw groot rijbewijs halen met baangarantie bij een van onze opdrachtgevers? Informeer bij Flexchauffeurs naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Stel jouw vraag over Code 95>>

Wat mag je van ons verwachten…

  • CAO

  • Een opstap naar een vaste baan

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in de transport? Schrijf je dan nu in bij Flexchauffeurs.