Wil jij een opleiding volgen voor vrachtwagenchauffeurs?

Bij Flexchauffeurs kan je als toekomstig vrachtwagenchauffeur een individueel opleidingstraject volgen. Hierbij staan jouw wensen centraal: we matchen jou aan een werkgever en niet andersom. Wij werken samen met onze opleidingspartners: Rijschool Brünen, Twents Fonds voor Vakmanschap en Werkplein Twente.

Het opleidingstraject

Kandidaten die interesse hebben mailen hun motivatie met cv naar Flexchauffeurs. Daarna kijken we of je aan de voorwaarden voldoet om de opleiding te kunnen volgen en kunnen we de selectieprocedure gaan opstarten. Kandidaten worden nauwkeurig beoordeeld waaronder een proefles-intest. Op basis van de uitkomst van de beoordeling bepalen we of je een opleidingsplek krijgt en matchen we jou aan een werkgever. We kijken samen met jou en in overleg met je toekomstige werkgever en de rijschool welke opleidingen vereist zijn en hoeveel lessen daarvoor nodig zijn. Na afronding van de opleiding en met de benodigde papieren op zak krijg je een halfjaarcontract bij de werkgever.

Groot rijbewijs halen

Een belangrijke voorwaarde om je groot rijbewijs te halen is dat je al in het bezit bent van rijbewijs B. Bij het op maat samenstellen van jouw opleidingstraject kijken we ook of het nodig is om E bij C te halen. Daarnaast stellen wij, in overleg met de werkgever, de keuze van de modules van de Code 95 samen. Wil jij jouw groot rijbewijs halen met baangarantie bij een van onze opdrachtgevers? Informeer bij Flexchauffeurs naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Wat mag je van ons verwachten

We investeren in goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, zij zijn het hart van onze dienstverlening en van groot belang voor onze organisatie.

Flexchauffeurs biedt de mogelijkheid om te werken als uitzendkracht, parttimer of vaste medewerker.

Een tijdelijke baan kan een opstap zijn naar een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers of bij de Flexchauffeurs uitzendorganisatie zelf.

Enthousiast geworden?

Informeer dan bij het team van Flexchauffeurs naar jouw mogelijkheden.

Contact opnemen
Jan Tjapkes Flexchauffeurs

Chauffeur nodig?
Graag maken we een afspraak om uw wensen te bespreken. Stuur een mail naar info@flexchauffeurs.nl
of neem contact op met Flexchauffeurs +31 (0)53 – 430 48 48.

Laat een bericht achter