Werken in jouw vakgebied

Chauffeur nationaal vacatures

Als nationaal vrachtwagenchauffeur rijd je binnenlandse ritten. Afhankelijk van de werkzaamheden kom je dikwijls op bekende laad- en losadressen. Overnachten in de cabine van de truck is niet heel gebruikelijk maar het kan wel handig zijn, voor het geval dat je aan je maximum rij- of diensturen zit, om je slaapspullen bij je te hebben. Past deze rol bij jou? Neem contact met ons op of bekijk onze vacatures.

Ben jij een doorpakker?

Dan hebben we een leuke en passende baan voor jou! En dit kan op de manier zoals jij wilt; uitzenden, detacheren of rechtstreeks in dienst bij de betreffende organisatie.

Natuurlijk ben je als vrachtwagenchauffeur nationaal ook verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van goederen. Daarbij is het ook je taak om de lading te zekeren. Met de cursus ladingzekering weet je zeker dat jij altijd verantwoord en veilig de weg op gaat! Ook het helpen met laden en lossen van goederen kan tot jouw taken behoren. Een heftruckcertificaat kan dan van pas komen.

De verdiensten van een nationaal vrachtwagenchauffeur zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals het aantal gewerkte uren en ervaringsjaren. Het salaris van een vrachtwagenchauffeur wordt ook sterk bepaald door de toeslagen die je krijgt. Maak je veel overuren of werk je ’s nachts dan verdien je meer. Voor meer informatie over salarissen, toeslagen en vergoedingen kan de Cao voor Beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen (TLN) als leidraad dienen.