Voor opdrachtgevers

Altijd de juiste
chauffeurs

Flexchauffeurs uitzendbureau is uw partner om uw personeelsbehoefte flexibel aan te vullen met ervaren vakkrachten. Onze vaste pool van ervaren vrachtwagenchauffeurs biedt u keuze aan medewerkers met elk hun eigen specialisme.

Pool van gekwalificeerde
en ervaren uitzendchauffeurs

Flexchauffeurs uitzendbureau beschikt over een pool van gekwalificeerde en ervaren uitzendchauffeurs die ad hoc inzetbaar zijn of vooraf kunnen worden ingeroosterd. Hiermee geven we onze opdrachtgevers het gemak en de zekerheid om flexibel en ten allen tijde terug te kunnen vallen op de inzet van extra chauffeurs. Door onze ruime selectie biedt ons uitzendbureau een grote keus in vrachtwagenchauffeurs die breed inzetbaar zijn voor allerlei transport- en vervoerswerkzaamheden. Zo hebben we vrachtwagenchauffeurs die ervaring hebben met trekker-oplegger, combinatie, tankwagen, kipper of bakwagen. Inzetbaar voor stukgoed of bulk, van complete lading tot fijnmazige distributie, nationaal of internationaal transport.

Hét uitzendbureau voor de
transport en logistieke sector

Als ervaren transport uitzendbureau voor de logistieke sector weten wij als geen ander wat u van uw vrachtwagenchauffeurs en andere logistieke medewerkers verwacht en wat er speelt in de logistieke sector. Is uw afdeling transport onderbezet? Een logistiek medewerker op vakantie? Een CE vrachtwagenchauffeur ziek? Wij helpen u weer op weg. Snel en flexibel. Exact zoals u van een transport uitzendbureau voor de logistieke sector mag verwachten.

Flexchauffeurs is meer dan alleen een transport uitzendbureau. We denken met u mee. Bijvoorbeeld door u toegang te bieden tot een pool van chauffeurs. Zodat u de juiste vrachtwagenchauffeurs of ander logistiek personeel achter de hand hebt in piektijden. Neemt het aantal ritten weer af? Dan zit u niet vast aan vrachtwagenchauffeurs in vaste dienst.
U vindt bij ons een geschikte, vakbekwame vrachtwagenchauffeur: logistieke specialisten met rijbewijs C en CE die we hebben geselecteerd en passen bij uw organisatie. Bij het matchen van chauffeurs en opdrachtgevers letten wij niet alleen op kwaliteit en ervaring, maar ook op persoonlijke kenmerken. Vind vandaag nog een medewerker!

Flexibiliteit kent
geen grenzen

en daarom zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor de aanvragen van onze opdrachtgevers.

Flexchauffeurs is sterk in het ad-hoc leveren van personeel. Dit houdt in dat u per dag kunt aanvragen en per dag kunt opzeggen. Dit is ons dagelijks werk en daar zijn we goed in! Kortom de maximale flexibiliteit voor uw organisatie.

Flexchauffeurs werkt ook over de grens. Is uw bedrijf in Duitsland gevestigd of heeft het daar een nevenvestiging dan kunt u ook daar gebruik maken van onze flexibele dienstverlening. Hiervoor is Flexchauffeurs in het bezit van een Erlaubnis zur Arbeitnehmerüberlassung, afgegeven door het Bundesagentur für Arbeit. Dit is een vereiste voor het uitzenden en detacheren van personeel in Duitsland.

Contact opnemen