Voor opdrachtgevers

Detacheren

Als ervaren transport uitzendbureau voor de logistieke sector weten wij als geen ander wat u van uw vrachtwagenchauffeurs en andere logistieke medewerkers verwacht en wat er speelt in de logistieke sector. Is uw afdeling transport onderbezet? Een CE vrachtwagenchauffeur ziek? Wij helpen u weer op weg. Snel en flexibel, maar met zekerheid voor jouw organisatie. Immers, het contract en de risico’s liggen bij Flexchauffeurs.
Detacheren geeft je (net als bij uitzenden) een flexibel personeelsbestand; wij zijn verantwoordelijk voor het werkgeverschap en nemen de administratie uit handen. Waar je bij uitzenden een zeer flexibele arbeidsverhouding hebt, spreken we bij detacheren vooraf de contractduur af. Zo heb jij (en de medewerker) extra zekerheid ten opzichte van uitzenden.

Jan Tjapkes Flexchauffeurs Flexchauffeurs teamlid Jeanette Jan Albert Dalenoort

Wij helpen jou graag verder!

Aan de slag als chauffeur?

Wil je graag snel ervaring opdoen als vrachtwagenchauffeur en ben je op zoek naar de beste combinatie van flexibiliteit en vastigheid? Dan is werken via detachering wellicht wat voor jou! Detachering betekent dat je bij Flexchauffeurs in dienst komt, maar vervolgens bij één of verschillende bedrijven met tijdelijke opdrachten aan de slag gaat. Samen met jou kijken we namelijk welk type werk binnen transport en logistiek goed bij jou past en bieden we een vaste basis.
Naast detachering is ook uitzendwerk mogelijk als je op zoek bent naar extra afwisseling en flexibiliteit. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij onze vacatures

  • Snel veel ervering op doen
  • Flexibiliteit
Jan Tjapkes Flexchauffeurs

Chauffeur nodig?
Graag maken we een afspraak om jouw wensen te bespreken. Stuur een mail naar info@flexchauffeurs.nl
of neem contact op met Flexchauffeurs +31 (0)53 – 430 48 48.