Voor opdrachtgevers

Uitzenden

Uitzenden biedt je de mogelijkheid om snel en flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden, zoals piekmomenten in de productie of tijdelijke projecten. Door je personeelsbestand uit te breiden door middel van uitzenden bespaar je tijd rondom de sollicitatieprocedure en nemen we de administratie uit handen. Je hebt direct een vakspecialist tot je beschikking die past bij jouw organisatie. Flexchauffeurs draagt tevens de risico’s; denk hier bijvoorbeeld aan doorbetaling bij vakantie of ziekte.
De medewerker is dus feitelijk in dienst van Flexchauffeurs en krijgt een contract met flexibele uren, flexibele opdracht duur en een korte opzegtermijn.

Oog voor
jouw wensen

Bij Flexchauffeurs vind je uiteenlopende vacatures voor vrachtwagenchauffeurs. Van tankwagenchauffeur tot bakwagenchauffeur, nationaal en internationaal. Je kunt bij ons ook terecht voor vacatures op andere uiteenlopende functies, van heftruckchauffeur tot logistiek planner. Jij kiest waar en hoe je wilt werken als vrachtwagenchauffeur. Op vaste dagen of juist op oproepbasis? Korte ritjes in de buurt of op avontuur naar het buitenland? Bij Flexchauffeurs zit jij als vrachtwagenchauffeur achter het stuur. Bij Flexchauffeurs bieden we je de flexibiliteit die past bij jou.

Jan Tjapkes Flexchauffeurs

Chauffeur nodig?
Graag maken we een afspraak om uw wensen te bespreken. Stuur een mail naar info@flexchauffeurs.nl
of neem contact op met Flexchauffeurs +31 (0)53 – 430 48 48.

Contact opnemen