Werken in jouw vakgebied

Chauffeur C vacatures

Een beroepschauffeur bakwagen heeft voldoende aan het rijbewijs C met aantekening code 95. Met het C-rijbewijs mag je voertuigen besturen vanaf 3.500 kg. Je rijdt voornamelijk distributieritten of fijnmazige distributieritten met soms wel tientallen adressen per dag. Het kan hectisch werk zijn met veel tijdsdruk. Past deze baan perfect bij jou? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ben jij een doorpakker?

Dan hebben we een leuke en passende baan voor jou! En dit kan op de manier zoals jij wilt; uitzenden, detacheren of rechtstreeks in dienst bij de betreffende organisatie.

Je werkt als vrachtwagenchauffeur bakwagen regionaal of nationaal waarbij het niet ongebruikelijk is dat je in woonwijken of binnensteden moet lossen. Denk hierbij aan de bevoorrading van horecabedrijven en winkels. Ook specialistisch werk zoals zandkipper- of brandstoffenchauffeur behoort met een C-rijbewijs tot de mogelijkheden. Overnachten in de truck is niet gebruikelijk.

Bij aanvang van je dienst, sta je klaar om alle goederen in de vrachtwagen te laden en uiteindelijk weer te lossen op plaats van bestemming. Bij de uitvoering van deze taak is het handig als je fit bent: laden en lossen is best zwaar werk! Voor veel chauffeurs is de bakwagen een opstap naar trekker-oplegger.