Werken in jouw vakgebied

logistiek vacatures

In de logistiek voelen wij ons als een vis in het water, we kennen de sector door en door en helpen organisaties dagelijks met hun uitdagingen op het gebied van personeel. De logistiek is de stille kracht achter alles dat we zien in het dagelijks leven, van inkopen van grondstoffen tot het afleveren van het volledige product bij klanten.

Wij helpen jou aan een baan in het logistiek

Ben je op zoek naar een baan als (heftruck)chauffeur, magazijnmedewerker of een andere functie binnen de logistiek? Dan zit je bij Flexchauffeurs aan het goede adres! Ons team helpt jou op weg naar je nieuwe baan.

Jouw werk maakt verschil

Logistiek is een overkoepelende term voor alle activiteiten die betrekking hebben op het proces dat voorafgaat aan de levering van een eindproduct aan een klant. Belangrijke schakels hierbij zijn: aanvoer, interne goederenstroom, voorraadbeheer, distributie, transport en informatiebeheer.

Binnen de logistiek staat een goede samenwerking centraal! Er zijn diverse mooie functies in uit te oefenen. Welke functies zijn er in de logistiek? We geven je een aantal voorbeelden:

Functies in de logistiek

Heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur werk je in een magazijn en bestuur je een vorkheftruck om goederen op pallets in het magazijn te verplaatsen. Je werkt veilig, secuur en snel.

Reachtruckchauffeur

Een reachtruckchauffeur bestuurt een reachtruck. Dit voertuig lijkt op een heftruck alleen heeft de reachtruck een langere arm om pallets in hogere stellingen te kunnen stallen. Bovendien is een reachtruck compacter om door smallere gangen te kunnen rijden.

Orderpicker

Als orderpicker verzamel jij de orders in het magazijn. Je stelt bestellingen samen met behulp van bijvoorbeeld een bestellijst en scanapparaat en je bent verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van de goederen. Een leuke baan en waarbij je werkt in een team.

Magazijnmedewerker

Een magazijnmedewerker is van alle markten thuis. Hun takenpakket omvat over het algemeen toezicht houden op de voorraad, het verzenden en het inpakken van de bestellingen. Daarnaast zorg je dat het magazijn op orde is. Zoek je een afwissende baan? Dan is dit echt iets voor jou!

Logistiek medewerker

Een logistiek medewerker is een uitvoerende kracht met een heel divers takenpakket. Je draagt bij aan een goed verloop van de goederenstroom, van ontvangst tot en met het verzendklaar maken van goederen en bent betrokken bij alles wat daar dus tussen ligt. Je houdt voorraden bij, je verpakt goederen, organiseert het magazijn en je kunt goed overweg met de heftruck of een steekwagen.

Logistiek planner

Een planner verricht werkzaamheden met betrekking tot het plannen van personeel, productie, transport en logistiek. Sommige planners houden zich uitsluitend met één van deze onderdelen bezig; hun functie is dan bijvoorbeeld logistiek planner. De vele schakels binnen de logistiek zorgen ervoor dat de planning soms best een uitdaging is.

Teamleider logistiek

Als teamleider logistiek ben je de spil van de logistieke afdeling van een bedrijf. Je geeft leiding aan een team van bijvoorbeeld magazijnmedewerkers, orderpickers, heftruckchauffeurs en logistiek medewerkers.

Teamleider logistiek

Een manager logistiek is verantwoordelijk voor alle processen binnen een bedrijf die te maken hebben met logistiek, transport en distributie. Hij zorgt ervoor dat de logistiek processen zo efficiënt mogelijk verlopen verbetert deze en draagt op deze manier bij aan het succes van het bedrijf.