Van flexchauffeur tot vaste chauffeur bij Bakker logistiek!

4 min. leestijd 4 april 2024
Succesverhalen

Laurence Onrust: Een talent in transport als vrachtwagenchauffeur bij Bakker Logistiek

Bij Flexchauffeurs is er sinds 2022 een naam die steeds terugkomt: Laurence Onrust. Zijn opmars van flexchauffeur naar gewaardeerde vaste vrachtwagenchauffeur bij Bakker Logistiek vormt een bron van inspiratie voor velen. Laten we dieper ingaan op zijn verhaal en ontdekken hoe Laurence is gegaan van flexchauffeur tot vaste chauffeur bij Bakker logistiek!

Een begin als flexchauffeur: Toewijding en passie voor de weg

Laurence begon zijn loopbaan als bestelwagenchauffeur en bijrijder bij een opdrachtgever van Flexchauffeurs in mei 2022. Al snel gaf hij aan zich graag te willen laten opleiden tot vrachtwagenchauffeur. Een wens die hij al langere tijd had. Samen met Laurence hebben wij een plan gemaakt om zijn droom waar te kunnen maken.

Met de wil om vrachtwagenchauffeur te worden is hij gestart met het traject voor zijn C-rijbewijs en nadat Laurence deze (natuurlijk) vlekkeloos had behaald in juli 2022, kon hij bij de bestaande opdrachtgever mooi doorstromen naar bakwagenchauffeur. Maar hier stopte het natuurlijk niet…

Van bakwagen naar trekker oplegger en het belang van een sterke wilskracht

Na het traject C-rijbewijs was Laurence zeker nog niet tevreden en ging hij door voor zijn CE-rijbewijs zodat hij mag rijden op trekker-oplegger, want dat was zijn grote wens. Dus ging hij verder met zijn opleidingstraject.

Ook het CE-rijbewijs heeft hij vervolgens weer vlekkeloos gehaald en nu wilde hij het rijbewijs natuurlijk ook gebruiken. Omdat Laurence een zekere belangstelling had voor winkeldistributie kwam al snel Bakker Logistiek in beeld als mogelijke werkgever voor Laurence. Tijdens de eerste kennismaking met Bakker logistiek was er meteen een klik! Zijn positieve instelling en gedrevenheid vielen direct op. Het was in Februari 2023 toen hij van start ging bij Bakker Logistiek en inmiddels zijn we in 2024 en heeft hij het nog steeds enorm naar zijn zin. Dit bleef natuurlijk niet onopgemerkt bij Bakker en toen kwam het ter sprake, de overname van Laurence Onrust.

Van flex naar vast! De overname van Laurence door Bakker Logistiek!

Vanaf Maart 2024 is hij officieel in dienst bij Bakker Logistiek waar hij nu helemaal op zijn plek zit. In slechts 2 jaar tijd is hij, door zijn wilskracht gegroeid van bestelwagenchauffeur naar vrachtwagenchauffeur en van flexchauffeur naar vaste chauffeur!

Meer over Bakker logistiek:

Bakker Logistiek is dé specialist in voedsellogistiek, met een focus op betrouwbare leveringen aan supermarkten, winkelketens en retailers in de Benelux en Duitsland. Hun diensten staan voor nauwkeurigheid, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid, elke dag opnieuw.

Wij willen Laurence nogmaals veel succes wensen bij Bakker logistiek als vrachtwagenchauffeur, veel veilige kilometers gewenst!

Wilt u meer verhalen als deze lezen? Klik dan hier.
Voor meer informatie over Bakker logistiek, klik hier.

Misschien ook interessant