Een succesverhaal in de logistiek

3 min. leestijd 22 januari 2024
Nieuws Succesverhalen

Een succesverhaal in de logistiek betreft Tinus van Flexchauffeurs: Onmisbare schakel bij Berghorst Dranken

We hebben geweldig nieuws te delen bij Flexchauffeurs! Een van onze kandidaten, Tinus, is onlangs overgenomen door Berghorst Dranken. Deze overname is niet alleen een mijlpaal voor Tinus, maar het illustreert ook de succesvolle samenwerking tussen Flexchauffeurs en Berghorst Dranken in de logistieke en chauffeurssectoren en vertegenwoordigt een erg mooi succesverhaal in de logistiek.

Een perfecte logistieke match

Bij Flexchauffeurs begrijpen we hoe cruciaal het is om de juiste match te maken tussen kandidaten en bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe teamleden. Onze focus ligt op sectoren zoals logistiek en chauffeurs, wat ons in staat stelt om de perfecte kandidaten te vinden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Tinus, een van de kandidaten, werd al snel een favoriet bij de opdrachtgever. Ze gaven aan dat ze niet om hoefden te kijken naar Tinus, omdat hij wist wat hem te doen stond en het prachtig werk vond. Zijn passie voor logistiek, zijn vaardigheden en toewijding maakten hem al snel onmisbaar voor het bedrijf. Berghorst Dranken herkende het potentieel van Tinus en besloot hem aan boord te nemen om hun groeiende team te versterken.

Van uitzendkracht tot vaste dienst

Tinus begon zijn loopbaan bij Berghorst Dranken als uitzendkracht magazijnmedewerker/heftruckchauffeur. Zijn vaardigheden en toewijding vielen al snel op, waardoor hij een belangrijke schakel werd in de dagelijkse werkzaamheden. Na anderhalf jaar bij Flexchauffeurs te hebben gewerkt als uitzendkracht, heeft de werkgever in overleg besloten hem in dienst te nemen.

Het belang van een goede match: waarom is er wederom een succesverhaal in de logistiek bij Flexchauffeurs?

Dit succesverhaal onderstreept opnieuw het belang van een goede match tussen kandidaten en bedrijven. Bij Flexchauffeurs zijn we er trots op dat we niet alleen focussen op het invullen van vacatures, maar ook op het creëren van langdurige relaties die zowel kandidaten als bedrijven ten goede komen. Onze expertise in de logistieke, chauffeurs- en technische sectoren stelt ons in staat om de juiste match te maken, wat resulteert in succesverhalen zoals deze.

Blijf op de hoogte van meer succesverhalen en updates van Flexchauffeurs!

Voor het actuele nieuws van Flexchauffeurs, klik hier

Misschien ook interessant