JOUW NIEUWE BAAN
START NU!
VACATURES VOOR VRACHTWAGENCHAUFFEURS

Werken als vrachtwagenchauffeur?

Bij Flexchauffeurs vind je uiteenlopende vacatures voor vrachtwagenchauffeurs. Van tankwagenchauffeur tot bakwagenchauffeur, nationaal en internationaal. Je kunt bij ons ook terecht voor vacatures op andere uiteenlopende functies, van heftruckchauffeur tot logistiek planner. Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem contact op of kijk op ons vacatureoverzicht.

Jij kiest waar en hoe je wilt werken als vrachtwagenchauffeur. Op vaste dagen of juist op oproepbasis? Korte ritjes in de buurt of op avontuur naar het buitenland? Bij Flexchauffeurs zit jij als vrachtwagenchauffeur achter het stuur. Wil jij zelf bepalen hoe je wilt werken als vrachtwagenchauffeur? Bekijk onze openstaande vrachtwagenchauffeur vacatures en andere logistieke vacatures. Of neem eens vrijblijvend contact op om jouw wensen voor een vrachtwagenchauffeur vacature te bespreken.

Vrachtwagenchauffeurs

Binnen onze uitzendorganisatie bieden we ruim baan voor iedere chauffeur, ongeacht zijn specialisme of kwalificatie. Onze kracht is juist om onze grote verscheidenheid aan opdrachtgevers te voorzien van chauffeurs die binnen hun onderneming passen. Van nationaal tot internationaal, van stukgoed tot bulk, van complete lading tot distributie. Denk je met jouw ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan onze dienstverlening, schrijf je dan nu in.

Code 95

Als vrachtwagenchauffeur wil je de aantekening Code 95 natuurlijk behouden. Beroepschauffeurs zijn immers verplicht om Code 95 in hun rijbewijs te hebben staan. Dat geldt voor alle landen in de Europese Unie. Bij Flexchauffeurs helpen we onze chauffeurs op alle mogelijke manieren om Code 95 te behouden. Bijvoorbeeld door in de gaten te houden wanneer Code 95 nascholing nodig is en je te informeren wanneer er iets rond de Code 95 richtlijnen verandert. Wanneer jouw code 95 afloopt, kunnen we samen om tafel gaan zitten. Dan bespreken we in een persoonlijk gesprek hoe we jou kunnen ondersteunen, bijvoorbeeld door financieel bij te dragen aan een Code 95 opleiding of groot rijbewijs.

Waarom Code 95?

Een Code 95 is verplicht voor vrachtwagenchauffeurs. Dat geldt voor alle chauffeurs die in de EU werken én chauffeurs die uit EU-landen afkomstig zijn. Code 95 is vijf jaar geldig. Dus om de vijf jaar moet je nascholing volgen om jouw Code 95 aantekening te behouden. Bovendien ben je met een recente Code 95 interessant voor werkgevers in de transportsector. Ze kunnen er dan van op aan dat je een vakbekwame chauffeur bent die bekend is met de Code 95 richtlijnen voor veiligheid en rijgedrag. En dat jouw groot rijbewijs niet binnen afzienbare tijd afloopt, waardoor je niet meer inzetbaar bent. Is jouw Code 95 aantekening op je rijbewijs verlopen? Dan loop je risico op een boete van 850 euro. Je mag niet meer rijden en je verzekering dekt eventuele schade niet meer.

Stel jouw vraag over Code 95>>

Waarom kiezen voor Flexchauffeurs

Uitzendbureaus zijn er genoeg, letterlijk geen hand maar een land vol. Flexchauffeurs is anders! Al vanaf onze oprichting richten we ons volledig op het leveren van vakkundige medewerkers voor de transport. Binnen dit werkgebied leveren we meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Dit betekent dat we weten wat er speelt en wat er van onze uitzendkrachten verwacht wordt. Als uitzendbureau selecteren we mede daarop onze medewerkers, want we willen ons onderscheiden door personeel te leveren dat weet hoe de branche te werk gaat. Als uitzendkracht mag je ook van ons als werkgever de nodige flexibiliteit verwachten.

Wat mag je van ons verwachten…

  • CAO

    Werken als chauffeur bij Flexchauffeurs betekent salaris conform de cao voor het Beroepsgoederenvervoer over de weg (versie TLN). Lees meer >>>

  • Een opstap naar een vaste baan

    Tegenwoordig wordt het steeds moeilijker om een vaste baan te krijgen, zo ook in de transport sector. Flexchauffeurs biedt de mogelijkheid om flexibel te werken als uitzendkracht, parttimer of vaste medewerker. Tevens kan een tijdelijke baan een opstap zijn naar een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers of bij de Flexchauffeurs uitzendorganisatie zelf. We investeren in goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, zij zijn het hart van onze dienstverlening en van groot belang voor onze organisatie.

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in de transport? Schrijf je dan nu in bij Flexchauffeurs.