gewoon goed geregeld

Flexchauffeurs

Salaris en cao

Werken bij Flexchauffeurs als vrachtwagenchauffeur betekent salaris conform de cao voor het Beroepsgoederenvervoer over de weg (versie TLN). Download hier de laatste versie.

De betaling vindt per 4 weken plaats. Naast een salarisspecificatie ontvangen onze medewerkers een gespecificeerd overzicht van de gewerkte uren, de dagen waarop u gewerkt heeft, het aantal verlofdagen, reis- en verblijfskosten, etc.

Flexchauffeurs werkt verder op basis van de NBBU cao voor Uitzendkrachten. Voor een samenvatting klik hier.

 

Wat mag je van ons verwachten?

 • cao

  Betaling conform de cao voor het Beroepsgoederenvervoer over de weg (versie TLN). Download hier de laatste versie.

 • Code 95 - verplichte nascholing

  Over een periode van 5 jaar moet elke beroepschauffeur 35 uur nascholing volgen. Deze Europese regelgeving is van kracht op 1 september 2016.

  De nascholing betreft 5 modules van 7 uur en kunnen binnen 1 week of verspreid over meerdere weken gevolgd worden. Flexchauffeurs biedt haar medewerkers een speciale regeling met Verkeerschool Brünen in Enschede.

 • Betrouwbare werkgever

  Flexchauffeurs is een betrouwbare en sociale werkgever die oog heeft voor je capaciteiten en je prestaties weet te waarderen. Via de CAO-richtlijnen zijn je arbeidsvoorwaarden al voor een groot deel vastgelegd en goed geregeld. Daarnaast dragen we zorg voor het afdragen van ondermeer de sociale- en pensioenpremies en afdrachten aan het sectorfonds. Hiervoor zijn we gescreend en gecertificeerd, dit betekent voor onze uitzendkrachten een extra zekerheid.

 • Vaste baan?

  Werken via Flexchauffeurs uitzendbureau biedt een kans op een vaste baan bij bijvoorbeeld één van onze opdrachtgevers. Als werknemer wordt je ingezet bij verschillende bedrijven en zo kun je goed bepalen welke werkzaamheden het meest aanspreken en het beste bij jou passen. Ook is er uitzicht op een vaste aanstelling bij Flexchauffeurs, want ook wij investeren in onze organisatie. Onze dienstverlening draait immers om het leveren van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.

Schrijf je nu in!