Slide background

Flexchauffeurs

wij zorgen voor beweging

Altijd de juiste chauffeurs

Flexchauffeurs uitzendbureau beschikt over een pool van gekwalificeerde en ervaren uitzend chauffeurs die ad hoc inzetbaar zijn of vooraf kunnen worden ingeroosterd. Hiermee geven we onze opdrachtgevers het gemak en de zekerheid om flexibel en ten allen tijde terug te kunnen vallen op de inzet van extra chauffeurs.
Door onze ruime selectie biedt ons uitzendbureau een grote keus in vrachtwagenchauffeurs die breed inzetbaar zijn voor allerlei transport- en vervoerswerkzaamheden. Zo hebben we vrachtwagenchauffeurs die overweg kunnen met trekker-oplegger, combinatie, tankwagen, kipper of bakwagen. Inzetbaar voor stukgoed of bulk, van complete lading tot fijnmazige distributie, nationaal of internationaal transport.

Flexibiliteit kent geen grenzen …

… en daarom zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor de aanvragen van onze opdrachtgevers.

Flexchauffeurs is sterk in het ad-hoc leveren van personeel. Dit houdt in dat u per dag kunt aanvragen en per dag kunt opzeggen. Dit is ons dagelijks werk en daar zijn we goed in! Kortom de maximale flexibiliteit voor uw organisatie.

Flexchauffeurs werkt ook over de grens. Is uw bedrijf in Duitsland gevestigd of heeft het daar een nevenvestiging dan kunt u ook daar gebruik maken van onze flexibele dienstverlening. Flexchauffeurs werft en selecteert Duitse en Nederlandse vrachtwagenchauffeurs die aldaar voor onze opdrachtgevers kunnen worden ingezet.

Hiervoor is Flexchauffeurs in het bezit van een Arbeitnehmerüberlassung, afgegeven door het Bundesagentur für Arbeit. Dit is een vereiste voor het uitzenden en detacheren van personeel in Duitsland.

Flexchauffeurs is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen

Onze diensten

  • Uitzenden en Detacheren

    Vanaf de oprichting is Flexchauffeurs gespecialiseerd in het uitzenden van tijdelijk personeel voor de transport. Wij kennen deze branche door-en-door en weten wat er van onze vrachtwagen chauffeurs verwacht wordt. Onze kandidaten worden daarom met zorg geselecteerd, zijn gekwalificeerd en uitermate flexibel en voldoen daarmee ruim aan de eisen van onze opdrachtgevers.
    Flexchauffeurs levert ook gekwalificeerd personeel voor een langere periode. Hierover maken we met onze opdrachtgevers van tevoren duidelijke afspraken over de periode, de arbeidsuren en de tarieven.

  • Poolmanagement

    Flexchauffeurs is een ervaren dienstverlener op het gebied van poolmanagement. Door het opzetten en beheren van een vaste pool bouwen de tijdelijke medewerkers maximale kennis van uw werkzaamheden en werkwijze op. Deze ingewerkte uitzendkrachten kunnen vervolgens op afroep worden ingezet.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan hier contact met ons op!