JOUW NIEUWE BAAN
START NU!
VACATURES VOOR VRACHTWAGENCHAUFFEURS

Flexchauffeurs uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs

Betrouwbare partner

Flexchauffeurs, de ervaren specialist op het gebied van uitzenden en detacheren van vrachtwagenchauffeurs

Flexchauffeurs, opgericht in 2001, richt zich als uitzendbureau uitsluitend op het leveren van personeel voor transport. Dit doen we zowel aan transportbedrijven als eigen vervoerders. In dit werkgebied ligt ons specialisme. We leveren meerwaarde voor onze opdrachtgevers door zeer flexibel en alert in te springen op hun behoefte; de vraag naar tijdelijk personeel. Door onze jarenlange ervaring in de transport, kennen we de wensen en kunnen we prima gehoor geven aan de eisen die onze opdrachtgevers aan tijdelijk personeel stellen. Onze dienstverlening draait dan ook helemaal om het leveren waar onze opdrachtgevers om vragen: gekwalificeerde en vakkundige vrachtwagenchauffeurs met de juiste arbeidsmentaliteit.

We weten waarover onze klanten praten en wat ze verwachten en hierop selecteren we -met uiterste zorg- onze uitzend- en detacheringskrachten. Deze zijn dan ook één voor één geselecteerd op basis van hun kennis, kunde, sociale vaardigheden, flexibele instelling en arbeidsmentaliteit.

Door onze snelle en alerte werkwijze werken wij dagelijks direct mee aan de flexibiliteit van verschillende organisaties. Voor onze opdrachtgevers is Flexchauffeurs Uitzendbureau een vaste waarde, de zekerheid van een betrouwbare backup, waarop ze altijd kunnen terugvallen. Ze kunnen vertrouwen op onze zeer professionele dienstverlening en de flexibele inzet van onze vakbekwame vrachtwagenchauffeurs.
En dit werkt wel zo prettig!